• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Абітурієнту

Затверджено контрольні показники регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів в ДНЗ "Глухівське вище професійне училище" на 2017 р.

Додаток до наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 02.01.2018 № 3-ОД

Правила прийому до Державного навчального закладу "Глухівське вище професійне училище" на 2018 рік


Графік проведення співбесід

1 рік навчання
Назва професіїДата та час проведення співбесідиВідповідальний майстер в/н
1 рік навчання
Назва професіїДата та час проведення співбесідиВідповідальний майстер в/н
2 ріки навчання
Назва професіїДата та час проведення співбесідиВідповідальний майстер в/н
3 ріки навчання
Назва професіїДата та час проведення співбесідиВідповідальний майстер в/н
4 ріки навчання
Назва професіїДата та час проведення співбесідиВідповідальний майстер в/н
Для перегляду фото, перейдіть до розділу сайту "Галерея".
Перелік документів, необхідних для вступу у ДНЗ "Глухівське вище професійне училище":
  • заява;
  • документи про освіту;
  • медична довідка форми 086-у;
  • 2 копії довідки про щеплення;
  • 6 фотокарток, розміром 3х4 см;
  • копія свідоцтва про народження;
  • копія паспорта;
  • копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду;
  • документи, які надають право на отримання пільг.
Отримати детальну інформацію та ознайомитись з Правилами прийому Ви можете у приймальній комісії за адресою: 41400 Сумська обл. м. Глухів вул. Есманський шлях 17а (учбовий корпус, перший поверх, каб.4). Тел. для довідок (05444) 32247, 32993.

Завітайте до нашого навчального закладу!

КРИТЕРІЇ конкурсного відбору осіб на 3 ступінь професійно-технічного навчання у ДНЗ "Глухівське вище професійне училище"

Кiлькiсть переглядiв: 339

Коментарi

  • Адмін

    2017-06-08 14:30:46

    Наше училище здійснює навчання за професією "Кухар; кондитер" після закінчення 9 класів, термін навчання 4 роки. Після закінчення 11 класів за професією "Кухар" з терміном начання 2 роки....

  • Жека

    2013-06-30 22:30:20

    Кухар, Кондитер після якого класу можна поступати?...