FORECH 2018

2018-11-13

З 13-15.11.2018р.

Відбулася в Київському міжнародному виставковому центрі

FORECH 2018

Форум ресторанно-отельного бізнесу

А саме майстер-класи в яких приймали участь:

Деніель Фіппард (Лондон, Великобританія) «Сучасна українська кухня очима британського шефа).

Лексій Сідоров (Луцьк) «Дегустаціонний сет з п’яти блюд як альтернатива трьох класичних подач».

Фінал конкурса творчої кухні CULINART

Відкриття конкурсу:

Андрій Дромов, Олег Шевченко.

Оголошення переможця, нагорода, подарунки від партнерів:

ǀ-ше місце Юлія Прохода;

ǁ-ге місце Олександр Пасека;

ǀǀǀ-ттє місце Асмік Гаспарян.

Компанії OREST, Retiqo, PROFITEX представляли новітні технології

/Files/images/FORECH1.jpg

/Files/images/FORECH2.jpg

/Files/images/FORECH3.jpg

/Files/images/FORECH4.jpg

/Files/images/FORECH5.jpg

На виставці було представлено багато різноманітного хліба, хлібобулочних виробів, кондитерських виробів, страви з морепродуктів.

/Files/images/FORECH2_1.jpg/Files/images/FORECH2_2.jpg/Files/images/FORECH2_3.jpg/Files/images/FORECH2_4.jpg/Files/images/FORECH2_5.jpg/Files/images/FORECH2_6.jpg/Files/images/FORECH3_1.jpg/Files/images/FORECH3_2.jpg/Files/images/FORECH3_3.jpg/Files/images/FORECH3_4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 20

Коментарi