• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ІІ етап Всеукраїнського конкурсу з фахової майстерності

ІІ етап Всеукраїнського конкурсу з фахової майстерності

2019-03-11

5-6 березня 2019 року у м. Суми проходив ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти за професією «Кухар».

Від ДНЗ «Глухівське ВПУ» в конкурсі брала участь учениця 44 групи («Кухар; кондитер») Нестеренко Анастасія, якій допомагали в підготовці майстер виробничого навчання Давиденко А.Ю. та викладач спецдисциплін Литовська А.М.

Анастасія на належному рівні представила рідне училище, приготувавши сучасну ресторанну основну страву «Куряча грудка , фарширована ананасом та сиром, зі складним гарніром» та десерт «Яблука в клярі смажені у фритюрі» з незвичайною оригінальною подачею.

/Files/images/anastasya-kuhar/DSC05248.JPG

/Files/images/anastasya-kuhar/20190305_162043.jpg

/Files/images/anastasya-kuhar/20190306_134135.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 58

Коментарi